Modeshow organiseren tips

Voor het organiseren van een professionele modeshow kun je best wat modeshow organiseren tips gebruiken. Zelf een kleine modeshow organiseren is haalbaar, maar een grote show, met tussen de vijfhonderd tot vijftienhonderd bezoekers, vergt een grootste opzet en een geschikte locatie. De juiste verlichting, muziek, genoeg parkeerruimte voor bezoekers, lekkere hapjes, uitmuntende drankjes en een creatief team met kennis van zaken zijn vereisten, zodat de modeshow perfect verloopt. De catwalk, de zaal met publiek, het geluid en de lichteffecten: ze kunnen van A tot Z door het evenemententeam van De Kromhouthal in Amsterdam-Noord verzorgd worden.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Maak een checklist voor je modeshow

Als je een modeshow wil organiseren, is het verstandig om een checklist op te stellen. Je kunt de lijst in grote lijnen opzetten en in overleg de puntjes op de i zetten. Denk bij het opstellen van een checklist aan de doelgroep en de ideale locatie. Ook de hapjes en drankjes zijn belangrijk. En vergeet natúúrlijk de muziek niet. Maak ook een lijst van geschikte modellen en denk aan het belang van goed georganiseerde choreografie. Ook de uitnodigingen aan de pers mogen niet vergeten worden.

Een modeshow organiseren in de Kromhouthal

Om een indrukwekkende modeshow te organiseren, is een ervaren team een uitkomst. Je hebt een catwalk nodig, de perfecte verlichting, de geschikte muziek. Een ervaren dj kan voor een spectaculaire entourage zorgen. De locatie is echter het belangrijkste. Deze moet gemakkelijk bereikbaar zijn met de auto en met openbaar vervoer. Daarnaast moet de locatie ruim zijn en passen bij het evenement. De Kromhouthal in Amsterdam-Noord heeft prachtige ruimtes voor het houden van een modeshow. Het ervaren team zorgt voor een spectaculaire show met perfecte verlichting, versnaperingen en een schitterende catwalk. De Kromhouthal is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor grote groepen gasten. Omdat De Kromhouthal aan het IJ ligt, kun je zelfs per boot aanmeren. Een groot terras biedt een fris uitzicht over het prachtige water. Een modeshow bij De Kromhouthal is dus een zeer goede keus!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map