Netwerkbijeenkomst

Het organiseren van een grote netwerkbijeenkomst is een flinke klus. Je kunt een netwerkevenement gebruiken voor het versterken van relaties met klanten of voor het delen van kennis en ontwikkelingen. Organiseer jij binnenkort een netwerkbijeenkomst in Amsterdam? Overweeg dan de Kromhouthal als locatie voor je netwerkbijeenkomst.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Belangrijke beslissingen

Er komt veel kijken bij het organiseren van een netwerkbijeenkomst. Op onze evenementenlocatie worden jaarlijks talloze evenementen georganiseerd. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij adviseren over zaken als capaciteit en programmering. Onze locatie is geschikt voor een netwerkbijeenkomst met vijfhonderd tot vijftienhonderd bezoekers. Bij evenementen in Amsterdam is voldoende parkeergelegenheid vaak een heikel punt. Onze locatie heeft echter voldoende parkeermogelijkheden voor alle bezoekers van jouw netwerk event. Essentieel voor evenementen met genodigden uit het hele land!

Laat ons je netwerkbijeenkomst organiseren

Dankzij onze jarenlange ervaring als evenementenlocatie hebben wij veel kennis op gebied van evenementen. Een goede netwerkbijeenkomst organiseren kost veel tijd. Tijd die je misschien beter kunt besteden aan andere zaken. Je moet bijvoorbeeld onderzoek doen naar de interesses van je bezoekers, een programma moeten samenstellen en je netwerk event promoten. Heb je hier eigenlijk geen tijd voor of niet zoveel ervaring mee? Geen paniek: wij kunnen je helpen. Je kunt het volledige netwerkevenement namelijk ook door ons laten organiseren.

Waarom de Kromhouthal?

Wil jij binnenkort een netwerkbijeenkomst organiseren? Twijfel niet langer en kies voor de Kromhouthal. In de afgelopen zes jaar zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende locatie voor uiteenlopende evenementen in Amsterdam. Dankzij de locatie aan het IJ in het bruisende Amsterdam-Noord is onze evenementenlocatie een fantastische keuze. Ook niet onbelangrijk voor een netwerkbijeenkomst is de supersnelle wifi en voldoende parkeergelegenheid bij de locatie. Vraag nu een offerte aan voor jouw netwerkbijeenkomst in Amsterdam. We gaan graag samen op zoek naar de beste manier om een spetterend evenenement te organiseren. De netwerkbijeenkomst van jouw organisatie bij de Kromhouthal wordt er een waar iedereen het volgend jaar nog over heeft!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map