Een originele feestlocatie met ongekende mogelijkheden

Moet het een swingende seventies party worden? Of wil je er een ander, bijzonder thema aan verbinden? In onze originele feestlocatie in Amsterdam, de Kromhouthal, kan het allemaal gerealiseerd worden. De bijzondere ligging aan het IJ, de vele decoratiemogelijkheden en de industriele uitstraling maken van de Kromhouthal een originele feestlocatie in Amsterdam. De imposante centrale hal van onze bijzondere evenementenlocatie biedt plaats aan maar liefst vijf- tot vijftienhonderd feestgangers.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een originele feestlocatie aan het IJ

Wat is er nu mooier dan een originele feestlocatie in Amsterdam waar jouw personeelsfeest volledig wordt geregeld? Ideaal als je het toch al te druk hebt om de festiviteiten zelf te coördineren. Het gedreven team van de Kromhouthal regelt alles voor je: van de hapjes en de drankjes tot de techniek en de muziek. Al vele bedrijven hebben in onze originele feestlocatie in Noord Holland een geslaagde party gevierd. Wil je onze originele feestlocatie huren, maar gebruik maken van jouw eigen leveranciers of cateraar? Dan vinden we dat ook prima. Combineer bijvoorbeeld eens een heerlijk diner met een optreden van een artiest. Gebruik onze originele feestlocatie om de zakenrelaties van jouw bedrijf een onvergetelijke avond te bezorgen.

Een uitstekend bereikbare en originele feestlocatie

De Kromhouthal is al ruim tien jaar een indrukwekkende en originele feestlocatie in Noord-Holland. Onze grote en hoge hal kan zodanig opgedeeld worden dat er zelfs meerdere thema’s tegelijk in gepresenteerd kunnen worden. Maar onze originele feestlocatie heeft nog veel meer interessante opties te bieden. Zo hebben we snel internet, een uitstekende lichtinstallatie, een invalidentoilet en een ruime parkeergelegenheid. Tevens beschikken we over een gezellig terras en een eigen aanlegsteiger. Varen én feesten: een succesvolle combinatie die je bij de Kromhouthal waar kunt maken. Vraag vandaag nog een offerte aan als je onze originele feestlocatie voor jouw bedrijfsfeest wilt boeken!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map