Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren vraagt om een goed plan van aanpak en een geschikte locatie personeelsfeest. Daarnaast moet je bijtijds beginnen met organiseren. Bij De Kromhouthal wordt al het werk je uit handen genomen. Ons eigen team heeft jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en garandeert je een groots personeelsfeest.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Personeelsfeest organiseren in De Kromhouthal

Wil je een personeelsfeest organiseren in Amsterdam? Dan is De Kromhouthal een schitterende locatie. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor het slagen van een feestelijk evenement. Er is bijvoorbeeld veel parkeergelegenheid en een team aan ervaren medewerkers helpt je het personeelsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Heerlijke hapjes, uitstekende verlichting, sfeervolle muziek, de mogelijkheid tot voordracht of optredens… Vrijwel alle type evenementen zijn mogelijk in De Kromhouthal. Een personeelsfeest organiseren wordt je gemakkelijk gemaakt, omdat het meeste werk je uit handen wordt genomen. Geschikt voor ieder personeelsevenement, elk personeelsfeest op locatie en ieder personeelsfeest in Amsterdam en omstreken.

Personeelsfeest op eigen locatie organiseren

Een personeelsfeest op locatie heeft verschillende voordelen vergeleken met een personeelsfeest op eigen locatie. De eigen locatie kan te klein zijn, je hebt er veel rommel van en het personeel is niet weg uit de alledaags sleur. Een personeelsfeest organiseren op locatie heeft als voordeel dat er ruimte en parkeerplaatsen genoeg zijn. De Kromhouthal biedt daarnaast een schitterend uitzicht vanaf een weids terras aan het water en je hoeft geen apart evenemententeam in te huren.

Over de Kromhouthal in Amsterdam-Noord

De Kromhouthal werd in 2012 ingericht als imponerende, industriële evenementenhal. Het fraai ingerichte gebouw biedt plaats aan middelgrote tot zeer grote evenementen, voor vijf- tot vijftienhonderd gasten. De Kromhouthal is gelegen in het hart van Amsterdam-Noord, direct aan het IJ. Er zijn veel bijzonderheden die De Kromhouthal het vermelden waard maken. Zo kunnen gasten aanmeren met boten, is er een gedreven evenemententeam werkzaam dat van elk feest een groot succes weet te maken en is er voldoende parkeergelegenheid. Een absolute aanrader voor een personeelsevenement of personeelsfeest in Noord-Holland.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map