Evenement in een suikerfabriek in Amsterdam

In Amsterdam vind je veel bijzondere evenementenlocaties. Veel oude industriële gebouwen zijn de afgelopen jaren omgebouwd tot evenementenlocaties. Een voorbeeld van een evenementenlocatie met een rijke geschiedenis is de suikerfabriek, er werd bijvoorbeeld in 1863 op het terrein aan de Halfweg een suikerfabriek geopend. Ook loodsen, oude hallen en gasfabrieken worden omgetoverd tot evenementenlocatie. Tegenwoordig fungeren steeds meer industriele locaties een spectaculaire evenementenlocatie.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Bijzondere fabriekslocatie in Amsterdam

Nog zo’n bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam is de Kromhouthal. Deze evenementenlocatie is deccenialang in gebruik geweest als fabriekshal. In 2012 werd het terrein van ruim 5000m2 omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie.

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie voor een speciaal evenement? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden voor deze industriële evenementenlocatie.

Van suikerfabriek tot STORK Fabriek

Ben je op zoek naar een industriele evenementenlocatie? De Kromhouthal aan het IJ is een oude loods in het bruisende Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Machinebedrijf STORK zat aan de aangrenzende Ketelstraat en kende juist een periode van enorme groei. STORK produceerde allerlei machines en apparaten voor de voedselindustrie en nam in 1966 de motorendivisie van Kromhout over.

De locatie is bereikbaar via het water en via land is het de ideale locatie voor evenementen in Amsterdam. Er zijn weinig evenementenlocaties binnen de ring van Amsterdam geschikt voor grotere evenementen. De Kromhouthal is af te huren voor evenementen met 500-1500 gasten. Dit maakt de Kromhouthal een unieke locatie midden in Amsterdam.

Evenement organiseren in een oude fabriek

Er zijn talloze evenementenlocaties in Amsterdam. Toch is de Kromhouthal een hele gewilde locaties voor feesten en evenementen. Dit komt naast onze fantastische locatie ook door de faciliteiten. De Kromhouthal is geschikt voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om een gala, personeelsfeest, jubileum of productpresentatie. Elk jaar vinden in de Kromhouthal de meest uiteenlopende evenementen plaats.

Jouw evenement in de Kromhouthal

De Kromhouthal is bereikbaar met de auto, het OV en per boot. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen voor gasten op het terrein. Tevens kunnen wij meedenken op gebied van catering, entertainment en licht en geluid. Alles is mogelijk bij deze fantastische evenementenlocatie.

Het organiseren van een evenement is een tijdrovende klus. Of je nu kiest voor een suikerfabriek, loods of andere oude fabriekslocatie. Gelukkig hebben onze medewerkers veel ervaring met het organiseren van evenementen. Hierdoor kunnen zij jou adviseren en helpen met het organiseren van je evenement. Informeer naar de mogelijkheden en wie weet geef jij binnenkort een bruisend feest in de Kromhouthal.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map