Een symposium organiseren

Wil jij binnenkort een symposium organiseren in Amsterdam? Dan hebben wij de ideale locatie voor jou. De Kromhouthal is een oude fabriekshal die in 2012 is omgetoverd tot evenementenlocatie. De Kromhouthal heeft een capaciteit van vijf- tot vijftienhonderd gasten. Een ideale locatie voor grotere evenementen, dus Je vindt De Kromhouthal aan het IJ in het prachtige Amsterdam-Noord. Dankzij de locatie en goede bereikbaarheid is De Kromhouthal al jaren een populaire evenementenlocatie.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Symposium organiseren met draaiboek

Een symposium organiseren is vaak een hele klus. Je moet nadenken over sprekers en hoe je discussies het beste kunt faciliteren. Daarnaast kost vooral het plannen en indelen van gasten in verschillende groepen veel tijd. Om een succesvol symposium te organiseren, heb je een draaiboek nodig. Onze medewerkers kunnen met jou meedenken over de organisatie van het symposium en het opstellen van een draaiboek. Zij hebben ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Een symposium organiseren? Daar draaien zij hun hand niet voor om!

Eindeloze mogelijkheden voor een symposium in De Kromhouthal

De Kromhouthal is zo’n populaire evenementenlocatie door de talloze mogelijkheden: een industriële locatie in Amsterdam-Noord met een rijke geschiedenis en mooie inrichting. Niet gek dat veel mensen De Kromhouthal kiezen voor hun evenementen. Daarnaast is De Kromhouthal goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer en per boot. Parkeren in Amsterdam heeft de reputatie lastig te zijn. Bij de Kromhouthal hoef je je over parkeergelegenheid niet druk te maken. Er zijn namelijk voldoende parkeerplekken voor al jouw gasten. Is het lekker weer? Dan kunnen de gasten genieten van de prachtige omgeving op ons riante terras aan het IJ.

Bij De Kromhouthal bieden we verschillende mogelijkheden op gebied van catering, licht, geluid en entertainment. Plus: we hebben snelle wifi. Dat is voor een symposium met veel presentaties natuurlijk erg handig. Wil je binnenkort een symposium organiseren op deze fantastische locatie? Huur de locatie af of laat ons jouw symposium organiseren en het draaiboek samenstellen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden bij De Kromhouthal!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map