Unieke feestlocatie in Amsterdam

Op zoek naar een unieke feestlocatie met uitzicht op Amsterdam? Kijk niet verder. We bieden je een geweldige locatie die uiteraard goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, maar ook voldoende parkeerplaatsen heeft. De Kromhouthal is een unieke feestlocatie voor evenementen voor 150 tot 1300 personen.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een unieke feestlocatie aan het water

Aanmeren of je gasten laten vervoeren per boot? Geen probleem. Daarnaast beschikken we over allerlei uiteenlopende faciliteiten, zoals een constante wifi-verbinding. Van een perfect aangekleed themafeest tot een professioneel en strak georganiseerde conferentie: ons team met ruim tien jaar ervaring staat graag voor je klaar.

Jouw bedrijfsfeest op een unieke locatie

Wil je een bruisend bedrijfsfeest neerzetten voor werknemers en contacten? We vullen het event graag voor je in aan de hand van je wensen en voorkeuren. Een dj met de beste tracks? Heerlijke hapjes en drankjes? Een stijlvol diner met een concert en een borrel? Allemaal mogelijk. We halen alle zorgen en organisatiestress bij je weg en denken graag met je mee op onze unieke feestlocatie.

Een zakelijk congres of een beurs op onze unieke feestlocatie

Van een correcte en warme ontvangst van de bezoekers tot het plannen en boeken van sprekers voor jouw congres of beurs. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Ook het volledig inrichten van de ruimte en het afsluiten van een succesvolle dag op onze unieke feestlocatie in Amsterdam behoren tot ons uitgebreide pakket aan mogelijkheden. Je kunt rekenen op een effectieve communicatie, een duidelijk draaiboek en een invulling van jouw evenement die exact wordt uitgevoerd zoals je dat wenst.

Kom naar onze unieke feestlocatie in Amsterdam Noord

Onze locatie is gevestigd op de oevers van het IJ in Amsterdam-Noord. Met een goede bereikbaarheid vanaf de Ring en een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer kan iedere bezoeker je event op onze unieke feestlocatie eenvoudig bezoeken. Op deze locatie kunnen wij vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten een perfecte avond, beurs of congres bieden, omringd door uitstekende faciliteiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze professionele diensten.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map