De Kromhouthal: een unieke locatie in Amsterdam

Deze unieke eventlocatie in Amsterdam is gelegen aan het IJ en dankzij haar industriële uitstraling dé perfecte setting voor verschillende grootschalige evenementen. Zo’n unieke locatie in Amsterdam moet natuurlijk aan verschillende eisen voldoen om van jouw evenement een succes te kunnen maken. Daarom is De Kromhouthal een praktische én unieke eventlocatie in Amsterdam die van alle gemakken is voorzien.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een praktische en unieke feestlocatie in Amsterdam voor allerlei evenementen

De Kromhouthal is een praktische en unieke locatie in Amsterdam om verschillende redenen. Zo is de locatie uitermate goed bereikbaar, kan de locatie in verschillende area’s worden opgedeeld en zorgen de industriële uitstraling en de ligging aan het IJ voor een hip decor voor elk soort evenement. Deze unieke feestlocatie in Amsterdam biedt bovendien ruimte aan vijfhonderd tot vijftienhonderd personen en is hierdoor geschikt voor zowel een privédiner met intieme sfeer als een grootschalig festival. Tot slot beschikt het team van De Kromhouthal over jarenlange ervaring en enthousiasme. Samen met jou doen ze er dan ook alles aan doen om jouw evenement op een unieke locatie in Amsterdam zo te organiseren dat iedereen tevreden is.

Een unieke locatie in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een unieke diner locatie in Amsterdam? Of wil jij tijdens je evenement simpelweg de lekkerste hapjes en drankjes serveren? Ook dan is De Kromhouthal een ideale en unieke locatie in Amsterdam. Bij De Kromhouthal mag je namelijk zelf kiezen of je zelf de catering wilt verzorgen óf dit wilt uitbesteden aan het team van De Kromhouthal. Hierdoor wordt jouw evenement uniek, persoonlijk en precies zoals jij zelf in gedachte had. Uiteraard staat het team wel altijd paraat om je te assisteren of te adviseren. De goede service en flexibiliteit van het team van De Kromhouthal zijn zodoende nóg meer redenen die van de hal een unieke locatie in Amsterdam maken.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map