De ideale locatie voor een zakelijk event

Ben jij op zoek naar een locatie voor een zakelijk evenement in Amsterdam? Dan is De Kromhouthal wellicht een goede optie. De Kromhouthal is een prachtige industriële locatie aan het IJ in het bruisende Amsterdam-Noord. Het pand was jarenlang in gebruik als fabriekshal en is in 2012 omgetoverd tot evenementenlocatie. Een fantastische plek voor een zakelijk event.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een zakelijk event organiseren

Ieder zakelijk event heeft goede wifi, licht en geluid nodig. Deze faciliteiten zijn in De Kromhouthal natuurlijk aanwezig. Daarnaast is ook bereikbaarheid belangrijk voor een business event. De Kromhouthal is bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en per boot. Op het terrein zijn genoeg parkeerplekken voor alle gasten. Organiseer jij binnenkort een zakelijk event met vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten? Informeer dan naar de mogelijkheden bij De Kromhouthal.

Een zakelijk event organiseren is een flinke klus. Voor succesvolle zakelijke events is veel inspanning nodig. Er zijn verschillende soorten zakelijke evenementen. Een zakelijk evenement voorbeeld is een productlancering. Een ander zakelijk evenement voorbeeld is een feest om je klanten of leveranciers te bedanken. Hiervoor is De Kromhouthal de perfecte locatie. Combineer een zakelijk event met een boottocht door de Amsterdamse grachten. Verschillende soorten zakelijke evenementen worden zeker weten een succes in De Kromhouthal.

De Kromhouthal is de ideale locatie voor jouw zakelijke event

De Kromhouthal is niet alleen een evenementenlocatie. We kunnen ook een zakelijk event voor je organiseren. Onze medewerkers hebben ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen: alles van een business event tot een bruiloft of privéfeest. Wil je een zakelijk evenement in Amsterdam laten organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze medewerkers denken met je mee over het entertainment, de catering en de invulling van de avond. Het bevlogen team van De Kromhouthal heeft al ruim tien jaar ervaring. Daarnaast weten zij hoe je het meeste uit de prachtige locatie kunt halen. Je kunt voor een perfect georganiseerd zakelijk event op onze medewerkers rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map