Jouw event bij De Kromhouthal

De Kromhouthal is door zijn omvang en flexibiliteit in opstelling geschikt voor events in alle soorten en maten. Ons team kent onze locatie tot de laatste schroef en denkt daarom graag mee over de invulling van jouw evenement. Of dat nou een groot congres is, een chic diner, een spannende productlancering of een bedrijfsfeest – samen komen we tot het beste resultaat.

Organiseer je online event in Studio Kromhout

In de inspirerende en creatieve omgeving aan het Amsterdamse IJ hebben wij een professionele studio ingericht voor online events, waar plug en play mogelijk is. De Kromhouthal heeft de ruimte om in verschillende studio’s subsessies te houden. De hoge mate van flexibiliteit maakt het mogelijk om op te schalen en gasten uit te nodigen. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid. Studio Kromhout staat onder begeleiding van ervaren technici en professionals op het gebied van online content. De afgelopen jaren hebben we als team ervaring opgedaan in online events, ervaringen die we graag met jullie delen.

Jouw event in De Kromhouthal

 • Flexibele locatie met talloze mogelijkheden

  De Kromhouthal leent zich perfect voor onze beurs door de enorme flexibiliteit die de locatie biedt.

  Titia te Dorsthorst van de FD Mediagroep, Personal Finance Day

 • Goede bereikbaarheid en uitstekende logistieke mogelijkheden

  Het launch event voor deze nieuwe en waanzinnige auto – inclusief de logistiek, organisatie en alle mensen die erbij betrokken waren – is vlekkeloos verlopen.

  Norbert Gaffron, Oliver Schrott Kommunikation

 • Indrukwekkende locatie die impact creëert

  Het is voor ons heel belangrijk dat een locatie bijdraagt aan het evenement en daar hoort een locatie bij die de ervaring van de bezoeker groter en beter maakt.

  Gijs Vroom, Emerce E-day

Deze partijen gingen je voor

Neem direct contact op met onze evenement specialist