Personal Finance Day

In opdracht van Het Financiële Dagblad organiseerde De Kromhouthal de Personal Finance Day. Het Financiële Dagblad bedacht deze dag samen met haar partners om lezers en andere geïnteresseerden op allerlei manieren te informeren en adviseren over hun financiële toekomst.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Over de Personal Finance Day

Omdat het dagblad een dalende interesse in het onderwerp signaleert, wilde het door middel van originele en spannende live communicatie de boodschap kracht bijzetten. Dat is gerealiseerd door flink uit te pakken met de decoratie van het event, wat het een mooi en spannend geheel maakte. Door bezoekers even uit hun dagelijkse routine te halen, blijft de boodschap beter hangen.

In het kort

  • Plenaire sessies met keynote speakers.
  • Andere activiteiten in de break-out rooms om een divers dagprogramma te presenteren.
  • Een spannend decor om het industriële thema van De Kromhouthal te benadrukken.
Personal Finance Day
Personal finance day in de Kromthouthallen in Amsterdam Noord.
Een event van BNR en Het Financieel dagblad.
copyright: Sander Nieuwenhuys

Daarnaast is financiële toekomst een breed onderwerp en hebben niet alle bezoekers dezelfde informatiebehoefte. Om dat probleem op te lossen zijn allerlei verschillende area’s in De Kromhouthal gecreëerd, met elk hun eigen spreker en onderwerp. Die area’s werden naast de gewone break-out ruimtes gemaakt door een aantal zeecontainers en kassen naar binnen te brengen, wat goed aansloot op het industriële karakter van De Kromhouthal.

Dat was precies wat de organisator voor ogen had, stelt Titia te Dorsthorst van de FD Mediagroep: “De Kromhouthal leent zich perfect voor onze beurs door de enorme flexibiliteit die de locatie biedt. De hal werd, naast de plenaire ruimte, omgetoverd tot een beurs met verschillende stands. De bezoekers waren zo volledig vrij in het invullen van hun Personal Finance Day. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Ruim 1000 bezoekers keken terug op een bijzonder geslaagde dag.

Personal Finance Day foto
Personal finance day in de Kromthouthallen in Amsterdam Noord.
Een event van BNR en Het Financieel dagblad.
copyright: Sander Nieuwenhuys

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map