Duurzame evenementenlocatie

Steeds meer mensen en bedrijven zijn bezig met duurzaamheid: van het plaatsen van zonnepanelen tot een dagje minder vlees eten of vaker de fiets pakken. Duurzaamheid is belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook in de wereld van de eventmarketing. Daarom worden steeds meer evenementenlocaties omgetoverd tot duurzame evenementenlocatie. De laatste jaren zijn er zodoende veel industriële evenementenlocaties gecreëerd. Een oude fabriekshal wordt omgetoverd tot een duurzame evenementenlocatie: de ideale herbestemming van vaak ongebruikte grote ruimtes en stukken land. Daarnaast hebben deze locaties een mooie, industriële uitstraling.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De Kromhouthal: een van de beste duurzame evenementenlocaties in Amsterdam

Een mooi voorbeeld van een industrieterrein dat is omgebouwd naar een duurzame evenementenlocatie is de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Het gebouw is jarenlang in gebruik geweest als fabriek en doet tegenwoordig dienst als een populaire evenementenlocatie. Wil jij binnenkort een groot evenement organiseren op een duurzame evenementenlocatie? Dan is De Kromhouthal wellicht een goede keuze. Duurzaamheid gaat vaak gepaard met bepaald keuzes op gebied van eten, entertainment, licht en geluid. Wil jij graag een zo duurzaam mogelijk evenement organiseren? Denk dan eens aan een vegetarisch buffet. De medewerkers van de Kromhouthal helpen je graag bij het maken van duurzame keuzes voor jouw evenement.

De Kromhouthal in het kort

Je vindt De Kromhouthal aan het IJ in het prachtige en hippe Amsterdam-Noord. Bij een duurzame evenementenlocatie als deze is goede bereikbaarheid belangrijk. De Kromhouthal ligt op loop- en fietsafstand van het centraal station. Daarnaast kun je de locatie ook bereiken met het openbaar vervoer en zelfs per boot. Wil je tijdens jouw evenement genieten van het mooie weer? Dan kun je gebruik maken van het riante terras van De Kromhouthal.

Organiseer je binnenkort een evenement in een van de mooiste duurzame evenementenlocaties van Amsterdam? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden bij De Kromhouthal!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map