• De mooiste evenementenlocatie in Amsterdam-Noord

  De Kromhouthal is een evenementenlocatie in Amsterdam-Noord. Je vindt onze imposante locatie in een oude fabriekshal aan het IJ. In de afgelopen zes jaar zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende locatie voor uiteenlopende evenementen in Amsterdam. Organiseer jij binnenkort een groot evenement? Kies dan voor de Kromhouthal als evenementenlocatie in Amsterdam-Noord.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Evenementenlocaties in Amsterdam-Noord

Er zijn veel evenementenlocaties in Amsterdam-Noord. Steeds meer bedrijven gebruiken evenementen als marketingtool. Je kunt evenementen inzetten voor het versterken van relaties met klanten, het presenteren van nieuwe producten of het verspreiden van kennis. Onze locatie is te huur voor evenementen met vijf- tot vijftienhonderd bezoekers.

Daarnaast heb je natuurlijk ook netwerkevenementen en beurzen waar professionals uit een bepaalde sector samenkomen. Wat het evenement ook is: onze evenementenlocatie in Amsterdam-Noord is een populaire keuze. Voldoende parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid en snelle wifi. Waarom zou je niet kiezen voor de Kromhouthal?

De Kromhouthal is de mooiste evenementenlocatie in Amsterdam-Noord

Wil je een speciaal evenement organiseren om klanten of leveranciers eens goed in het zonnetje te zetten? Ook dan is de Kromhouthal de beste evenementenlocatie in Amsterdam-Noord. Dankzij de ligging aan het IJ kun je het evenement combineren met een boottocht over de prachtige Amsterdamse wateren.

Evenementen organiseren in De Kromhouthal

Een evenement organiseren kost veel tijd. Laat je hier echter niet door afschrikken. Eventmarketing is de laatste jaren in opkomst en wordt een steeds belangrijkere vorm van marketing. Dit is niet voor niets. Goed georganiseerde evenementen kunnen een positief effect hebben op klantrelaties, imago, merkbekendheid en omzet.

Bij onze evenementenlocatie in Amsterdam kun je terecht voor hulp bij het organiseren van evenementen. Onze ervaren medewerkers organiseerden de afgelopen jaren de meest uiteenlopende events. Deze service maakt ons een unieke evenementenlocatie in Amsterdam-Noord. Andere evenementenlocaties in Amsterdam-Noord bieden deze service niet of hebben minder ervaring met het organiseren van uiteenlopende en inspirerende evenementen. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw evenement in de Kromhouthal.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist