Evenementenlocatie Den Haag? Of toch Amsterdam

Ga jij binnenkort een evenement organiseren, zoals een vergadering, borrel, feest of training? In Den Haag en omstreken zijn verschillende evenementlocaties met een goede sfeer en service te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is de Voormalige Melkfabriek in Den Haag. Ben je echter op zoek naar echt iets bijzonders voor jouw evenement? De Kromhouthal in Amsterdam heeft alles te bieden en is goed bereikbaar met de auto, trein en vanaf Schiphol.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Evenementenlocaties in Den Haag

Als je op zoek bent naar industriële locaties in Den Haag, dan kom je uit bij de Voormalige Melkfabriek. In de Voormalige Melkfabriek liepen vroeger honderden koeien maar inmiddels is het pand getransformeerd naar een moderne en eigentijdse loft. Deze gezellige en intieme locatie is geschikt voor groepen van 2 tot 50 mensen. Organiseer je een evenement voor een grotere groep mensen van 500 tot 1500? Ontdek dan eens de mogelijkheden van de Kromhouthal in Amsterdam.

Evenementenlocatie Den Haag? Denk ook eens aan Amsterdam

De Kromhouthal in Amsterdam heeft gratis parkeergelegenheid en is vanuit Den Haag uitermate goed bereikbaar. Met de auto of trein ben je dan ook snel Amsterdam, waar je nog veel meer opties voor mooie evenementlocaties hebt. Denk bijvoorbeeld eens aan de Kromhouthal, een bijzondere locatie aan de overkant van het IJ in Amsterdam. Deze locatie beschikt over alles wat je nodig hebt, van beamers tot aan wifi en van microfoons tot geluidsversterking. De locatie is daardoor geschikt voor allerlei verschillende evenementen: van etentjes tot teambuilding. Tot slot neemt het team van de Kromhouthal graag de catering op zich. Zo hoef je zelf aan weinig meer te denken en kun je optimaal genieten van het evenement.

De perfecte evenementenlocatie voor jouw event

De industriele Kromhouthal voldoet aan alle eisen voor een perfecte evenementenlocatie, ook als is het geen evenementenlocatie in Den Haag. Hou jij van deze industriële sfeer, maar ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor een nog grootschaliger evenement? Ontdek dan eens de mogelijkheden in de fabriekshal van De Kromhouthal in Amsterdam.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map