Evenementenlocatie Rotterdam

Wil je een evenementenlocatie huren in Rotterdam? Dan denk je misschien niet direct aan een gevangenis. Tenzij je iets gehoord of gelezen over een unieke evenementenlocatie in de gevangenis van Rotterdam. Dan is het hoog tijd om te ontdekken wat de industriele Kromhouthal in onze hoofdstad je te bieden heeft.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Industriele evenementenlocaties in Rotterdam

Op deze unieke nieuwe evenementenlocatie in Rotterdam heb je alle ruimte en perfecte faciliteiten om een event neer te zetten voor vijf- tot vijftienhonderd bezoekers. Je kunt rekenen op een uitstekende wifi-verbinding en flexibiliteit voor wat betreft de inrichting en aankleding van de ruimte. De grote oppervlakte van deze industriele evenementenlocatie in Rotterdam maakt de plek perfect voor een beurs of een groot feest met verschillende ruimten met eigen functies.

Kijk ook eens verder dan Rotterdam

Uiteraard bepaalt de bereikbaarheid van jouw evenement voor een groot deel hoeveel bezoekers je mag verwachten. Onze evenementenlocatie in de gevangenis van Rotterdam biedt een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en parkeergelegenheid. Net als een evenementenlocatie in Rotterdam, biedt Amsterdam goede verbindingen naar omliggende snelwegen en nabije luchthavens.

Industriele evenementenlocatie

Boek onze industriele evenementenlocatie in onze hoofdstad en laat je bij het plannen, invullen en uitvoeren van jouw event bijstaan door ons team. Zij kennen deze evenementenlocatie in Amsterdam als geen ander en ontzorgen je volledig met een naadloze organisatie. Uiteraard staan jouw wensen centraal tijdens het evenementenlocatie huren in Rotterdam. Het is ook mogelijk om de locatie zonder managementteam te boeken. Ontdek de vele mogelijkheden van onze inspirerende evenementenlocatie buiten Rotterdam. Denk eens aan onze locatie in Amsterdam. Bekijk dan de prachtige Kromhouthal. Vraag geheel vrijblijvend een duidelijke offerte aan. Meer weten? Ons team is er voor al je vragen.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map