• Gala locatie Amsterdam

  Amsterdam is een mooie stek om een gala te vieren. De Kromhouthal is een uitmuntende plaats als gala locatie Amsterdam. De Kromhouthal beschikt niet alleen over grote zalen, ideale verlichting en voldoende parkeerplaatsen. Men heeft ook een ervaren team dat gespecialiseerd is in het organiseren en verzorgen van allerlei soorten evenementen. Zoekt u een gala locatie Amsterdam? Dan vindt u bij De Kromhouthal alles wat nodig is voor het organiseren voor een onvergetelijk, succesvol gala.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Voordelen De Kromhouthal als gala locatie Amsterdam

Voor het organiseren van een gala locatie Amsterdam is alleen een geschikte ruimte niet genoeg. Je wilt veel mensen uitnodigen en je gasten moeten hun auto kwijt kunnen. Vervolgens kunnen gasten genieten van lekker eten, verrassende drankjes en een ideale feestelijke sfeer. De Kromhouthal heeft parkeerplaatsen voor je gasten en de bereikbaarheid is prima, zowel met de auto als het openbaar vervoer of zelfs per boot.

Feestelijke gala locatie

Vanaf het schitterende terras kijken gasten uit over het water van het IJ. Bovendien is er goed werkende wifi. Een team van enthousiaste mensen zorgt voor elk feestelijk detail van het gala of ander evenement. Alles is prima verzorgd, van de verlichting tot de catering. Ook bestaat de mogelijkheid om met elkaar in De Kromhouthal te dineren.

Wil je meer weten over deze perfecte locatie voor een gala locatie Amsterdam? Je kunt gratis een offerte aanvragen om een indicatie te krijgen. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden en foto’s van deze prachtige industriële gala locatie Amsterdam.

Gala organiseren in Amsterdam?

Als je een gala wilt organiseren in Amsterdam heb je een geschikte ruimte nodig. De ruimte moet ruim genoeg zijn voor al je gasten, maar ook moet er de mogelijkheid zijn om bijvoorbeeld muziek te draaien, te dansen, eventueel te eten en te genieten van mooie lichteffecten. Een creatief team van De Kromhouthal heeft alle kennis in huis om van een gala in Amsterdam een succes te maken. Je hoeft dus ook geen apart evenementenbureau in te huren. Vraag een offerte aan  voor onze gala locatie in Amsterdam Noord of bezoek de website voor meer feestelijke informatie.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist