Gala locatie Amsterdam

Amsterdam is een mooie stek om een gala te vieren. De Kromhouthal is een uitmuntende plaats als gala locatie Amsterdam. De Kromhouthal beschikt niet alleen over grote zalen, ideale verlichting en voldoende parkeerplaatsen. Men heeft ook een ervaren team dat gespecialiseerd is in het organiseren en verzorgen van allerlei soorten evenementen. Zoekt u een gala locatie Amsterdam? Dan vindt u bij De Kromhouthal alles wat nodig is voor het organiseren voor een onvergetelijk, succesvol gala.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Voordelen De Kromhouthal als gala locatie Amsterdam

Voor het organiseren van een gala locatie Amsterdam is alleen een geschikte ruimte niet genoeg. Je wilt veel mensen uitnodigen en je gasten moeten hun auto kwijt kunnen. Vervolgens kunnen gasten genieten van lekker eten, verrassende drankjes en een ideale feestelijke sfeer. De Kromhouthal heeft parkeerplaatsen voor je gasten en de bereikbaarheid is prima, zowel met de auto als het openbaar vervoer of zelfs per boot.

Feestelijke gala locatie

Vanaf het schitterende terras kijken gasten uit over het water van het IJ. Bovendien is er goed werkende wifi. Een team van enthousiaste mensen zorgt voor elk feestelijk detail van het gala of ander evenement. Alles is prima verzorgd, van de verlichting tot de catering. Ook bestaat de mogelijkheid om met elkaar in De Kromhouthal te dineren.

Wil je meer weten over deze perfecte locatie voor een gala locatie Amsterdam? Je kunt gratis een offerte aanvragen om een indicatie te krijgen. Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden en foto’s van deze prachtige industriële gala locatie Amsterdam.

Gala organiseren in Amsterdam?

Als je een gala wilt organiseren in Amsterdam heb je een geschikte ruimte nodig. De ruimte moet ruim genoeg zijn voor al je gasten, maar ook moet er de mogelijkheid zijn om bijvoorbeeld muziek te draaien, te dansen, eventueel te eten en te genieten van mooie lichteffecten. Een creatief team van De Kromhouthal heeft alle kennis in huis om van een gala in Amsterdam een succes te maken. Je hoeft dus ook geen apart evenementenbureau in te huren. Vraag een offerte aan  voor onze gala locatie in Amsterdam Noord of bezoek de website voor meer feestelijke informatie.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map