De ideale industriële locatie in Amsterdam

Voor het neerzetten van een succesvol evenement of een bruisend feest in Amsterdam is een mooie en goed bereikbare locatie onmisbaar. Onze industriële locatie in Amsterdam biedt een schitterend uitzicht op de stad vanaf de oever van het IJ. Onze zakelijke industriële evenementenlocatie biedt ruimte voor 150 tot 1300 bezoekers.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Volledige ontzorging met een industriële evenementenlocatie

Een succesvol congres, een zakelijke bijeenkomst of een feest valt of staat met een naadloze organisatie. Het plannen van het event en het organiseren van bijvoorbeeld catering en techniek kun je prima overlaten aan ons team met tien jaar ervaring in het vak. Draag je liever zelf zorg voor de organisatie? Onze industriele locatie huren is mogelijk met én zonder organisatieteam.

De pluspunten van onze industriële eventlocatie in Amsterdam

Met de perfecte industriele locatie in Amsterdam wordt jouw evenement een succes. Eigen parkeergelegenheid en een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, een uitstekende wifi-connectie en de ligging in het creatieve Amsterdam Noord bieden een uitstekende basis voor succes. Jouw bezoekers kunnen desgewenst aanmeren bij de locatie.

Onze industriële locatie in Amsterdam huren voor jouw evenement

Natuurlijk blijft het niet bij binnen zitten met zo’n industriële evenementen locatie in Amsterdam Noord. Jouw bezoekers genieten van een heerlijk uitzicht op het IJ vanaf het ruime terras. Zo kun je bij mooi weer optimaal gebruik maken van alle faciliteiten. De ruime locatie kan naar wens ingericht worden met een speciaal deel voor de catering, bijvoorbeeld voor een lunch of diner. De mooie Kromhouthal in Amsterdam biedt goede faciliteiten om jouw evenement exact neer te zetten zoals jij dat wenst.

Ontdek wat jij moeiteloos kunt realiseren op onze industriele evenementenlocatie in Amsterdam en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team denkt graag met je mee en kan je desgewenst volledig ontzorgen met een professionele organisatie van jouw event.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map