Boek de Kromhouthal voor jouw kick-off bijeenkomst

De Kromhouthal is een evenementenlocatie in Amsterdam-Noord. Je vindt de omgebouwde fabriekshal aan het IJ. De Kromhouthal is geschikt voor evenementen met vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten. Organiseer jij binnenkort een kick off bijeenkomst? Dan is De Kromhouthal wellicht een goede keuze voor jouw evenement: of het nu gaat om de kick off van een groot project of de introductie van een nieuw product. Dankzij deze fantastische locatie wordt jouw kick off bijeenkomst er een om nooit te vergeten.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De ideale locatie voor je kick off event

De Kromhouthal is een populaire evenementenlocatie in Amsterdam. Dit komt door de fantastische industriële inrichting van deze locatie. Daarnaast is De Kromhouthal ook heel goed bereikbaar: natuurlijk niet onbelangrijk voor een kick off event. Je kunt de locatie namelijk bereiken met de auto, het openbaar vervoer en per boot. Daarnaast vind je er genoeg parkeerplekken voor gasten, snelle wifi en uitgebreide mogelijkheden op gebied van catering, entertainment, licht en geluid. Dit maakt De Kromhouthal de ideale locatie voor een kick off bijeenkomst.

Kick off bijeenkomst organiseren

Een kick off bijeenkomst organiseren kost vaak veel tijd. Focus jij je liever op andere werkzaamheden? Dan kun je de medewerkers van De Kromhouthal inschakelen. Zij organiseren de kick off bijeenkomst, waardoor je geen evenementenbureau hoeft in te schakelen. Onze medewerkers hebben ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen: van een bedrijfsfeest en kick off event tot bruiloften en gala’s. Onze medewerkers kunnen je adviseren over de invulling van de kick off bijeenkomst. Ze zoeken naar passende mogelijkheden en de beste indeling van het programma.

Deze mooie locatie biedt veel verschillende mogelijkheden. Combineer de kick off bijeenkomst bijvoorbeeld met een boottocht door de Amsterdamse grachten. Ga in de pauze of ter afsluiting even liggen in een boot, want ontspanning is erg belangrijk voor een succesvolle samenwerking. Is het lekker weer? Dan kan een deel van het kick off event buiten plaatsvinden. Hiervoor kan ons mooie terras aan het IJ gebruikt worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map